Babysvømning

Jeg har en stor viden indenfor babysvømning, og har udgivet en bog “Syng og Svøm”. Jeg har fokus på at kombinere babysvømning med musik, og har udviklet 10 sprudlende, poetiske, dynamiske og stille sange specielt lavet til babysvømning, med bevægelser der passer dit barn. 

Jeg tilbyder skræddersyet forløb, og er meget åben for gode løsninger for netop dig. Det kan fx. være din mødregruppe vil gå til babysvømning sammen, så kontakt mig og hør nærmere.

Du kan tilmelde dig på hold ved Marselisborgcentret, hvor jeg hører til. Tilmeld dig her

Hvorfor sang og babysvømning?

Forskere har slået fast, at fysisk aktivitet er med til at styrke børns sproglige færdigheder. Børn lærer og forbinder ord med gestik. Derfor er det effektivt for barnet, både motorisk og kognitivt, at synge/høre sange i kombination med forskellige bevægelser. Der bliver herved skabt kobling mellem sang, ord og bevægelse.

Forskning fra Australien vist, at særligt børn, der går til babysvømning, udvikler deres motoriske evner hurtigere. En kombination af svømning samt sang og rytmik er altså med til at styrke barnets kognitive og motoriske indlæring.

bubble