Babysvømning

Babysvømning er en hyggelig aktivitet, som forældre kan have med sit lille barn, hvor der er plads til smil og grin. Mest af alt er det en unik måde at stimulere dit barns motorik og sanseintegration på.

Jeg har været instruktør i babysvømning siden 1999. Kombineret med mit arbejde som sansemotorisk og sanseintegrationsbehandler, sammensætter jeg mine timer med fokus på dit barns motoriske udvikling og sanseintegration.

 

Hvorfor skal du gå til babysvømning hos mig?

Jeg kombinerer babysvømning med musik. Jeg bruger sange fra bogen Syng og svøm, som jeg har udviklet og skrevet med Nanna Pil Bech. Vi har udviklet 10 sprudlende, poetiske, dynamiske og stille sange, der er specielt lavet til babysvømning med bevægelser, som egner sig til forskellige udviklingsstadier. Du kan finde sangene på Spotify og købe bogen på min hjemmeside.

Jeg underviser i MarselisborgCentret i Aarhus, hvor der er et dejligt varmtvandsbassin. I dette tidsrum er der kun os, hvor vi i ro og mag kan dyrke babysvømning og hygge os. Du kan læse mere om tidspunkter og hold og tilmelde dig ved MarselisborgCentret.

 

Mulighed for skræddersyede forløb med babysvømning

Jeg tilbyder også skræddersyede forløb, og jeg er meget åben for gode løsninger for netop dig. Det kan f.eks. være, at din mødregruppe vil gå til babysvømning sammen? Så kan I bare kontakte mig, så vi kan finde den rigtige løsning for jer.

 

Hvorfor babysang og babysvømning?

Forskere har slået fast, at fysisk aktivitet er med til at styrke børns sproglige færdigheder. Børn lærer og forbinder ord med gestik. Derfor er det godt for barnet, både motorisk og kognitivt, at synge/høre sange i kombination med forskellige bevægelser. Det skaber nemlig en kobling mellem sang, ord og bevægelse.

Forskning fra Australien har vist, at særligt børn, der går til babysvømning, udvikler deres motoriske evner hurtigere. En kombination af svømning, sang og rytmik er altså med til at styrke barnets kognitive og motoriske indlæring.

bubble