Motorisk udfordret

Dit barn kan være motorisk udfordret på mange forskellige måder- måske du har et barn der er forsigtig, går helst ikke i højder, bryder sig ikke om rulletrapper eller ikke har tillid til ting, der knager. Dit barn løber måske heller ikke så stærk. At navigere på en fodboldbane med andre spillere er heller ikke sagen. Tingene er altid væk, det at lede efter noget er specielt svært.

Eksempel med fodbold: 

Det kræver utrolig stor koordinering at skulle spille fodbold. Du skal have en god dynamisk balance, du skal holde øje med bold og med- og modspillere – det er så her nogle små fodboldspillere finder på at hvile midt på bane og lede efter firkløvere! Det er også de børn, der konstant har skrammer på næsen for, når de falder, laver de flyverarme ud til siden og får ikke taget fra.

Det skyldes, at sanserne ikke giver de rette input, og de bliver ikke organiseret og derfor også primitive reflekser der driller. 

Behandling med sanseintegration kan styrke dit barn til at kunne håndtere alle de inputs man får i løbet af en dag. Dermed kan det gøre dit barn bedre motorisk udfordret. 

Læs mere om sanseintegration her

bubble