Søvn

Har dit barn svært ved at falde til ro? Og når det endelig sker, så er det måske kun 20 minutter af gangen, eller måske dit barn oplever “night terrors”, og dermed en meget urolig søvn. 

Så er det vigtigt at have fokus på, hvordan dit barn sortere i alle de inputs, det får i løbet af en dag. 

Jeg kigger på det, da jeg plejer at sige, at en god nats søvn allerede starter om morgenen. Hvis barnet har haft en dårlig søvn, så kan det gøre, at der er færre kræfter til at give af den efterfølgende dag. 

Her kan det hjælpe med at fokusere på at styrke dit barns sanseintegration. Jeg kan give redskaber til jer, som går ind og hjælper nervesystemet ikke bliver overstimuleret. Dermed kan dit barn i fremtiden styrkes og bedre kunne navigere i alle inputs i løbet af en dag, og dermed få ro i systemet til en god nats søvn. 

Kan du genkende dette hos dit barn? Så kan jeg hjælpe dit barn og jer som familie. Kontakt mig til en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer.

Video om søvn

Du kan høre mere om søvn, og hvorfor nogle børn sover dårligt eller uroligt i min video her. via Du kan også læse mere om sanseintegration her

bubble