Workshops ved Motorikspecialisten

Sanseintegration hos børn - København

Tidspunkt: Fredag d. 10. December kl. 12.00 og Lørdag d. 11. December til Kl 16.00 2021

Sted: Havnestadsklinikken, Kigkurren 6-8, stuen, 2300 København S
Pris: 4000,- kr

I prisen er inkluderet

  • - Materialer
  • - Morgenmad m. kaffe/the
  • - Frokost 
  • - Eftermiddagskaffe, kage og frugt

EARLY BIRD 3500 KR inden 1. december 2021

Tilmeld dig her

Du modtager en faktura via mail efter tilmelding.

 

Om Workshoppen

Denne workshop er særligt for dig, der til dagligt arbejder med børn. På workshoppen får du viden om sanseforstyrrelser hos børn samt redskaber til, hvordan du kan hjælpe børnene.

30 % af alle børn har sanseintegrations-udfordringer og er i det man kalder for gråzonen, da det er svært at sætte finger på, hvorfor de ikke trives. Medmindre man har et trænet øje og sanseintegrations brillerne på, kan det være udfordrende at se præcis hvad der kan gøres.

Ønsker du at vide mere, og har du børn i klinikken eller i institutionen, der har svært ved at være i fællesskabet, meget nemt bliver ked af det, reagerer voldsomt på ting, som for eksempel lys, lyd og tøj samt konsistensen af mad, eller/og er de motorisk udfordret og falder over deres egen ben, eller har de uro og krudt i numsen? Så er denne workshop noget for dig. Her bliver du klogere på, hvordan du læser barnets signaler, og hvordan du kan hjælpe barnet til at reagere mest optimalt på deres egne reaktioner og derved få en bedre livskvalitet gennem deres generelle trivsel.

Ofte går sanseintegrationsudfordringer også ud over indlæringen og læsningen. Derfor er det godt at få fat i børnene så tidlig som mulig.

Denne workshop vil omhandle sanseintegration og modulation. Det vil sige bearbejdningen af sanseinput, altså hvilke input barnet bliver eksponeret for i løbet af dagen og hvor meget. Det spiller en stor rolle i deres livskvalitet og motoriske udvikling. Sansernes betydning vil i forbindelse med en gennemgang af sanserne blive gennemgået teoretisk og i praksis i form af praktiske øvelser.

Reflekserne er udløst af sanserne, så hvis sanserne og nervesystemet ikke fungerer optimalt, vil der være rester af reflekser, der forstyrrer bevægemønstret.

Hvad gør vi, når reflekserne ikke er integreret, og hvordan forstyrrer det barnet og bevægemønstret? I modulations modulet kommer vi omkring fear paralyses refleks og moro, samt den dårlige søvn og night terrors.

Bliv klogere på alt dette og hvordan du kan hjælpe børnene til bedre livskvalitet gennem sanseintegration gennem denne 3 dages workshop.

Læs mere om sanseintegration og modulation her.

Se begivenheden på Facebook for København.

bubble