Hvem er jeg?

Jeg hedder Majbritt Mørk Iversen og har siden 2000 arbejdet med sanseintegration hos børn. Sanseintegration er mit hjertebarn og min passion! 

Jeg har taget udenlands for at få den nyeste viden indenfor sanseintegration, som ikke ses i Danmark. Siden 2014 har jeg drevet Motorikspecialisten, hvor jeg vejleder forældre og hjælper børn med sanseintegration og motoriske udfordringer gennem leg og øvelser. Jeg ser hurtige resultater ved at have et intensivt forløb, hvor jeg har nogle helt unikke redskaber. Med et individuelt forløb, kan jeg give dit barn det fundament, som I har brug for.

Derudover er jeg svømmeinstruktør for 0-5 årige og chefinstruktør hos MarselisborgCentret. Jeg har en kæmpe passion for at stimulere barnets motoriske udvikling gennem svømning. Jeg brænder for at dele ud af min viden, og underviser blandt andet instruktør i "hvad er en god instruktør" i hele landet. I 2018 udgav jeg bogen “Syng og Svøm”, som giver en god forståelse for barnets udvikling med musik og svømning.  

Børn med særlige behov, har jeg altid engageret mig i. Da jeg som nyuddannet afspændingspædagog begyndte at arbejde med børns motorik, blev jeg meget interesseret i de børn, der stak lidt ud, de børn som ikke kunne slå kolbøtter, havde svært ved at koncentrere sig og lignende. Du kan også klikke her, hvor jeg uddyber min historie.

Derfor har jeg specialiseret mig indenfor sanseintegration, for at hjælpe børnene med at styrke deres håndtering af sanser man får i løbet af en dag. Du kan høre mere om mig, og andre faglige emner via min YouTube kanal ved at klikke her

 

Uddannelser: 

2015: Kurset DNS 1 fra Preque School

2016: Materclass i sanseintegration ved Pediatric Network i USA

2014:Uddannelse i 'the sensory and integration and praxis test' (SIPT) ved Southern California University i USA

2007:Diplomuddannelse i pædagogik og psykologi ved VIA- Aarhus

2002:Motorikvejleder fra Bøgelundskolen

1999:Babysvømning uddannelse

1997:Afspændingspædagog ved VIA i Randers

Udgivelser:

2018: Bogen “Syng og Svøm” af Majbritt Mørk og Nanna Pil Bech

Udviklet og skrevet undervisningsmateriale til DGI’s tumling svømmeuddanelsen

 

bubble