Sanseintegration kursus

Førstehjælpsprogram - sanseintegrationsudfordringer hos børn (+3 år)

(Med lidt graduering kan øvelserne også bruges til yngre børn)

Som forældre er det svært at se, hvis barnet ikke trives. Mistrivsel kan handle om mange ting, men det kan være sanseintegration, der er årsagen. Det er dog ganske normalt, at børn oplever sanseintegrationsudfordringer.

Sanseintegrationsudfordringer kan vise sig på forskellige måder. Udadreagerende børn kan have mange nedsmeltninger, hvor indadreagerende børn trækker sig og bliver stille. For at balancere sanseintegrationen kræver det en skræddersyet plan med øvelser til netop dit barns udfordringer.

Jeg har fået stor efterspørgsel fra forældre, der mangler noget håndgribeligt og nogle "her og nu" øvelser til deres børn, som har sanseintegrationsudfordringer. Jeg har derfor udviklet et online førstehjælpsprogram til at få ro på nervesystemet og dermed også til at afhjælpe sanseintegrationsudfordringer.

 

Førstehjælp til sanseintegration?

Lad dig ikke skræmme af ordet ‘førstehjælp’. Det er et udtryk, jeg bruger, fordi øvelserne bringer barnets nervesystem i ro her og nu. Øvelserne er derfor ikke dybdegående og er ikke en langsigtet løsning, men de kan skabe hurtige resultater.

Der skal flere individuelle undersøgelser, en sanseintegrationstest og samtaler til, hvis dit barn skal opleve resultater på den lange bane. Du kan booke en af mine forløbspakker eller kontakte mig for en uforpligtende samtale, hvor vi kan afdække om dit barn kan have gavn af min hjælp.

 

Hvem kan bruge dette sanseintegration kursus?

Øvelserne i dette kursus kan bl.a. bruges, hvis du oplever, at dit barn har nogle af følgende udfordringer:

 

 

Hvad kan du forvente af kurset?

For at vi kan få adgang til det område i hjernen, hvor sanseintegration foregår og kan justeres, kræver det, at barnets nervesystem er i ro. Når nervesystemet er i ro, vil hjernen få mere overskud til at balancere sanseintegration.

Derfor er dette online kursus et redskab til at hjælpe dit barn med at balancere sanseintegrationen. Mit online kursus er også et redskab, I kan bruge derhjemme. I kan bruge det, inden I overvejer at påbegynde et forløb hos mig, eller mens I er i et forløb.

 

Hvad får du adgang til med mit online sanseintegration kursus?

Men hvad får I egentlig, hvis I investerer i dette online kursus? Jeg har lavet programmet sådan, at I kan få glæde af det i de perioder, hvor barnet har særligt brug for hjælp. Nedenfor kan du se, hvad du får adgang til med mit online kursus:

  • 7 øvelser, som jeg guider jer igennem i detaljer.
  • Forståelse for sanseintegration.
  • Gode råd og anbefalinger til, hvordan du kan tilrettelægge jeres hverdag, så dit barn trives bedst muligt.
  • Øvelser, der er sjove at lave.
  • Ubegrænset adgang til kurset.

 

Programmet er primært til børn på +3 år, men hvis du har et barn under 3 år, kan øvelserne også bruges med lidt graduering fra min side. I skal blot skrive det til mig, når I har købt programmet.

 

Brug programmet til forebyggelse

Programmet er ikke blot til dig, der ønsker ændringer her og nu. Det kan nemlig også bruges til forebyggelse af uro. Mangler du øvelser og aktiviteter, der skal styrke dit barns nervesystem, så vil du og dit barn få glæde af disse øvelser.

 

Køb mit online sanseintegration kursus

Lyder kurset som noget, dig og dit barn kan få gavn af? Så kan du købe mit førstehjælpsprogram og gøre brug af det, når I som familie oplever udfordringer i hverdagen.

 

bubble