Sanseintegration

Jeg er specialist og ekspert i sanseintegration og tilbyder individuelle forløb i netop dette. 

Sanseintegrationsudfordringer kan vise sig på mange måder, og det er ofte individuelt, hvor mange samt hvilke tegn barnet udviser. Det kan fx. være dit barn hurtigt kan blive frustreret, eller har svært ved at sove.

Jeg skræddersyer forløbet for netop dit barn, derfor vil der være et opstartsforløb. Her tester jeg barnets to nervesystemer, for at kunne finjustere og gøre nervesystemet mere robust, når hverdagens input skal håndteres. 

På denne måde udarbejdes det bedste resultat, da dit barn ikke overstimuleres. Hvis man ikke får den rette individuelle behandling, kan det medføre en forringelse af dit barns adfærd. Læs mere om sanseintegration nedenfor.

Hvorfor bruge sanseintegration som behandling? 

Integrationen af vores sanser er altså vigtig, for at kunne fungere i hverdagen. Hvis hverdagsaktiviteterne er frustrende for dit barn, samt dit barn let bliver overvældet af omgivelser. Så skyldes det sanserne, bearbejdningen af sanser eller nervesystemers følsomhed. 

En behandling med sanseintegration styrker dit barn til at regulere og håndtere nervesystemet og sanseindtrykkene således det er nemmere at rumme hverdagens input. 

Video om sanseintegration

Jeg har lavet en lille video om sanseintegration, som du kan se på min YouTube Kanal. Klik her for at komme direkte til videoen. 

Du kan også læse dybere ind i, hvad sanseintegration er her, og hvad tegnene på sanseintegrations udfordringer er her. Måske du kan genkende nogle af tingene hos dit barn? 

 

bubble