Baby

De søde små er vores kæreste eje, og vi vil så gerne have, at de har det godt og trives i deres dagligdag. Hvis der opstår udfordringer, kan det være sårbart for os som forældre, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dem. 

 

Sanseintegration hos babyer

Sanseintegrationen starter allerede fra helt nyfødt og udvikles, jo ældre barnet bliver. Jeg har en stor viden om babyers og børns kognitive og motoriske udvikling, og jeg hjælper babyer med deres udvikling, så de kommer til at trives fra spæd.  På denne side kan du læse mere om de tilbud jeg har til spædbørn og deres forældre.

 

Babymotorikhold

Jeg tilbyder babymotorik på hold, hvor vi øver forskellige motoriske teknikker og teknikker til indlæring af sansestimuli. På den måde kan vi træne din babys motoriske udvikling. Du kan finde holdbeskrive og priserne på babymotorik på min hjemmeside, før du booker.

 

Babymassage

Ved babymassage får baby en stor mængde sansestimuli, som er godt for hans/hendes udvikling. De øvelser og bevægelser vi laver gør nemlig at din baby gradvist udvikler en større kropsbevidsthed, som er et godt fundament når barnet skal til at navigere i sine følelser. Jeg tilbyder babymassage på hold, hvor du kan melde dig og din baby til selv eller melde dig til med din mødregruppe. Du kan finde mere information om babymassage og priserne på min hjemmeside.

Babysvømning

Vandet er et fantastisk element til at udvikle og stimulere børns udvikling. Jeg har været instruktør i babysvømning i over 20 år på MarselisborgCentret i Aarhus, og jeg underviser også andre instruktører.

På mine hold med babysvømning bruger jeg min viden om barnets udvikling til at sammensætte sjove, spændende og stimulerende programmer, der gør både dig og dit barn trygt ved at færdes i vandet. Undervisningen er kendetegnet ved mindre hold (10 børn og deres voksne), et godt fællesskab med de andre familier, sang og leg, og gode brugbare øvelser, som gør dit barn i stand til at navigere i vand fra en tidlig alder. Desuden må der være to voksne (fx forældre eller bedsteforældre) med i vandet til hvert barn.

Du kan se hvornår jeg underviser forskellige aldersgrupper på denne holdoversigt. Jeg underviser alle fredagshold (fra 15.50-18.50) og aldersgrupperne er fra 3 måneder til 5-6 år. Jeg underviser også et søskendehold ,hvor I kan få lov til at være sammen hele familien. Der skal dog være mindst én forælder/voksen pr. barn i vandet (for sikkerhedens skyld) og derfor er søskendeholdet for to børn og to voksne.

Du kan booke hold på MarselisborgCentrets hjemmeside.