Hvem er jeg?

Jeg hedder Majbritt Mørk Iversen. Jeg har siden 2000 arbejdet med sanseintegration hos børn, og i 2014 startede jeg Motorikspecialisten.

Sanseintegration er mit hjertebarn og min passion! Jeg har altid engageret mig i børn med særlige behov.

Da jeg som nyuddannet afspændingspædagog begyndte at arbejde med børns motorik, blev jeg meget interesseret i de børn, der stak lidt ud. De børn, som ikke kunne slå kolbøtter, havde svært ved at koncentrere sig og lignende.

Derfor måtte jeg bare specialisere mig inden for sanseintegration. Jeg har uddannet mig i både USA, Amsterdam og Portugal for at få den nyeste viden inden for sanseintegration, som ikke ses i Danmark og er certificeret i at lave sanseintegrationstest.

Det giver mig en særlig glæde, når et barn lykkedes med noget og udviser en ny måde at reagere på efter et forløb hos mig.

Derudover er svommeinstruktør for 0-5 årige og chefinstruktør hos MarselisborgCentret i Århus, da det ligger mit hjerte nært at stimulere børns motoriske udvikling gennem svømning.

 

Sådan arbejder jeg med sanseintegration og motorik

Jeg vejleder forældre og hjælper børn med sanseintegration og motoriske udfordringer gennem leg og øvelser. Jeg hjælper børn med at styrke deres håndtering af de sanser, de får i løbet af en dag.

Jeg arbejder med at regulere og sortere sanseinputs, så der ikke kommer sanseprop. Hvis der kommer sanseprop, kan hjernen ikke organisere, hvor sanserne skal hen. Optimal sanseintegration kan give børn de bedste forudsætninger i livet.

Jeg ser hurtige resultater ved at have et intensivt forløb, hvor jeg har nogle helt unikke redskaber. Med et individuelt forløb, kan jeg give dit barn det fundament, som I har brug for. Du kan høre mere om mig og andre faglige emner på min Youtube kanal.

Mine uddannelser

  • 2015: Kurset DNS 1 fra Preque School.
  • 2016: Materclass i sanseintegration ved Pediatric Network i USA.
  • 2014: Uddannelse i ‘The Sensory and Integration and Praxis Test’ (SIPT) ved Southern California University i USA.
  • 2007: Diplomuddannelse i pædagogik og psykologi ved VIA – Aarhus.
  • 2002: Motorikvejleder fra Bøgelundskolen.
  • 1999: Babysvømning uddannelse.
  • 1997: Afspændingspædagog ved VIA i Randers.

Andet 

Jeg brænder for at dele ud af min viden og underviser bl.a. instruktører over hele landet i “hvad er en god instruktør”

Mine udgivelser

  • 2018: Bogen “Syng og Svøm” af Majbritt Mørk og Nanna Pil Bech.
  • Udviklet og skrevet DGI’s undervisningsmateriale til tumle- svømmeuddanelsen