Handelsbetingelser

Motorikspecialistens Handelsbetingelser

1. Anvendelsesområde for betingelserne
1.1. Disse betingelser regulerer ethvert forhold mellem dig og Motorikspecialisten (i det følgende også “Vi” eller “Os”. Websiden og netbutikken “motorikspecialisten.dk” udbydes af Motorikspecialisten.

1.2. Motorikspecialisten
Rosenvænget 38
8362 Hørning
CVR: 36307196

2. Køb hos os
2.1 Køb af fysiske/online produkter kan ske online via websiden eller fysisk hos Marselisborgcentret, P.P. Ørumsgade 11, bygning 8, 8000 Aarhus.

2.2 Køb af serviceydelser sker ved online booking og betales ved første kursusgang eller på baggrund af tilsendt faktura efter tilmelding til kursus eller workshop.

2.3 Varerne på hjemmesiden har udelukkende karakter af en opfordring til at gøre tilbud. Der indgås ikke bindende købsaftale mellem dig og os, førend vi har accepteret din ordre ved en udtrykkelig ordrebekræftelse.

2.4. Når du afgiver din ordre vil du modtage en bekræftelse for dette via din e-mail. Bindende købsaftale indgås ikke før du har modtaget ordrebekræftelse fra os jf. pkt.2.2.

2.5. Du bør printe og gemme disse betingelser.

3. Priser og Betaling
3.1. Motorikspecialisten modtager betaling i web-shoppen ‘Syng og Svøm’ med Dankort/VISA-Dankort, VISA, JCB, Mastercard og Maestro.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

3.2. Motorikspecialisten modtager betaling via Mobilepay, kontant eller bankoverførsel ved deltagelse i kurser og workshops.

3.3. Motorikspecialisten bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

3.4. Alle priser på hjemmesiden udregnes i danske kroner (DKK). Hvis du skulle vælge, at få forevist priser i en anden valuta, skal du være opmærksom på, at evt. prisforskelle som skyldes kurssving eller lignende, afholdes af dig.

3.5. Køberen afholder selv udgiften for levering.

4. Levering
4.1. Motorikspecialisten anvender Postnord til at levere vores produkter.

4.2. Det er muligt at afhente varen hos Marselisborgcenteret i Aarhus.

4.3. Leveringstid afhænger af PostNord. Som udgangspunkt vil din ordre være fremme hos dig, i løbet af 1-5 hverdage for ordrer med levering i Danmark og 2-6 hverdage for ordrer med levering uden for Danmark efter vi har afsendt den.

4.4. Du kan ved din ordreafgivelse vælge at få din ordre leveret ved din dør, garage eller at andet sted som du måtte ønske. Hvis du angiver et sådant sted, vil vi anse levering til dig for at være sket, når transportøren afleverer din ordre til dette sted.

4.5. Såfremt du ikke modtager din ordre bedes du kontakte os jf. pkt. 1.2.

4.6. Hvis du ikke afhenter din ordre i rette tid, vil den blive sendt retur til os. Hvis vi modtager din ordre retur uden at høre fra dig, vil vi kontakte dig for at aftale det videre forløb. Vi vil bruge oplysninger du har oplyst til os på hjemmesiden til at kontakte dig. Hvis du ønsker at fastholde købet, er vi berettigede til at opkræve udgiften for at genfremsende varerne, af dig.

4.7. Hvis du har særlige spørgsmål vedrørende levering til udlandet, er du meget velkommen til at kontakte os jf. pkt. 1.2.

5. Fortrydelsesret og refundering

5.1. Fortrydelsesret og refundering af fysiske produkter
5.1.1 Hvis du er forbruger, har du, forudsat at der ikke er sket skade på varen, efter varen er i din fysiske besiddelse jf. pkt. 5.3, 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, hvor du får varerne i din fysiske besiddelse. Du behøver ikke angive nogen begrundelse for at fortryde dit køb.

5.1.2 Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved brug af produktet.

5.1.3. Hvis du angiver levering som angivet ovenfor i pkt. 4.4. vil vi anse varen som overgivet til dig og dermed i din fysiske besiddelse, når transportøren afleverer din ordre til dette sted.

5.1.4. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender os meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.
Meddelelsen skal gives pr. mail på info@domæne.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Det står dig frit for, om du vil bruge fortrydelsesformularen du finder nederst.

5.1.5. Hvis du vælger at udøve din fortrydelsesret, skal du give os besked herom hurtigst muligt, og returnere varerne til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter, at du har givet os meddelelse om din udøvelse af fortrydelsesretten. 
Returnering af varerne skal ske til

Marselisborgcenteret
P.P. Ørumsgade 11, byg. 8
8000 Aarhus

Returneringsomkostninger afholdes af køberen. Du skal sørge for, at varerne er forsvarligt emballeret. Du bærer risikoen for varernes undergang eller forringelse, under tilbagesendelsen til os.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

5.1.6. Hvis du fortryder dit køb, refunderer vi betalinger modtaget for produkterne. Vi refunderer ikke leveringsomkostning og ekstra betalingsgebyrer. Dette vil ske uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om at fortryde dit køb. Vi kan tilbageholde beløbet indtil vi har modtaget dokumentation for, at varen er returneret. Du bedes sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

5.1.7. Varen skal være ubrugt ved returnering.
Hvis varen er brugt udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

5.2 Fortrydelsesret og refundering af serviceydelser

Afmelding

5.2.1. Afmelding skal ske så tidligt som muligt og minimum 1 uge før kursusstart. Afmelding skal ske skriftligt til majbritt@motorikspecialisten.dk.

5.2.2. Afmeldingsgebyr:
Ved afmelding senere end 7 dage inden kursusstart tages fuld gebyr på kursus/workshop-prisen.
Ved afmelding før 7 dage inden kursusstart vil det fulde gebyr blive refunderet.

5.2.3. Hvis kurset eller workshoppen aflyses af Motorikspecialisten bortfalder kravet om betaling ligeledes, medmindre Motorikspecialistens aflysning skyldes fuld hold-udeblivelse på første kursusdag.

5.2.4. Aflysning
Motorikspecialisten forbeholder sig retten til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger.

6. Mangler og klage
6.1. Såfremt du modtager en vare fra os, som mod forventning ikke skulle leve op til aftalen, skal du reklamere overfor os jf. pkt. 1.2. inden rimelig tid, og i alle tilfælde inden for 2 år.

6.2. De almindelige regler om mangler i Købeloven finder anvendelse. Det er derfor kun fejl eller mangler som var til stede ved produktet på leveringstidspunktet, som udgør mangler.

6.3. Såfremt der foreligger en mangel ved din vare, vil vi tilbyde dig et nyt tilsvarende produkt.

6.4. Såfremt vi ikke skulle kunne blive enige om behandlingen af din reklamation, kan du evt. indgive en klage til

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@domæne.dk

7. Immaterielle rettigheder
7.1. Alle immaterielle rettigheder til Motorik Specialistens produkter og hjemmesider, tilhører Motorikspecialisten. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, ophavsrettigheder, erhvervshemmeligheder, varemærker, patenter, logoer, kendetegn, tekst, billeder, videoer, designmateriale eller andre former for materiale i forbindelse med produkter og hjemmeside.

7.2. Du må ikke anvende sådant materiale på nogen måde som er i strid med Motorikspecialistens rettigheder, foruden udtrykkeligt skriftligt samtykke fra os.

8. Nyhedsbreve
8.1. Du kan vælge at modtage vores nyhedsbreve, som vil blive sendt til den e-mailadresse som du opgiver ved oprettelsen som bruger, ved tilmelding til nyhedsbrevet eller ved din ordreafgivelse på hjemmesiden.

8.2. Nyhedsbreve vil indeholde information om Motorikspecialisten, gode råd og historier omkring babysvømning, -massage og -motorik.

8.3. Du kan når som helst frabede dig at modtage fremtidige nyhedsbreve. Dette kan du gøre enten ved at henvende dig til os jf. pkt. 1.2. eller ved at trykke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af hver enkelt mail.

8.4. Hvis du framelder dig denne service vil du ikke modtage nyhedsbreve, men du kan når som helst oprette dig som modtager igen på vores hjemmeside.

9. Persondata
9.1. Politik og samtykke

Ved at benytte denne hjemmeside, www.motorikspecialisten.dk med undersider, samt denne hjemmesides funktioner herunder købe- og bookingfunktioner, accepterer du, og giver dit samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne persondatapolitik.

Behandlingen af persondata er i det hele underlagt den til enhver tid gældende danske lovgivning om persondata.

9.2. Hvilke oplysninger indsamles
Hvis du booker en tid eller foretager et køb via hjemmesiden, indsamler vi personoplysninger omkring dit navn, adresse og e-mailadresse. Herudover kan vi indsamle oplysninger om dit telefonnummer, køn og alder. Endvidere kan der ske registrering af øvrige oplysninger, som du selv vælger at lægge ind på dette website.

9.3. Dataansvar
Dataansvarlig for behandlingen af personoplysninger er Motorikspecialisten jf. ovenfor under pkt. 1.2.

Dette gælder dog ikke for behandlingen af øvrige oplysninger, som du måtte vælge at lægge ind på hjemmesiden. Sådanne øvrige oplysninger omfatter for eks. bemærkninger ved bookinger.

9.4. Formål
Formålet med vores indsamling af data er, at vi kan udføre vores virksomhed på bedste mulige vis, herunder at gennemføre dine køb på korrekt vis, med leverance til dig på din adresse.

Derudover kan vi anvende oplysninger til at foretage analyser og forbedring af vores ydelse, herunder udarbejde statistik til at indrette vores ydelse bedst muligt.

9.5. Videregivelse af personoplysninger
Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand, uden dit udtrykkelige samtykke hertil.

I det omfang vi anvender databehandlere til at levere vores ydelse, er disse fuldt og helt underlagt vores instruks, og sådanne databehandlere behandler udelukkende persondata på vegne af os.

9.6. Indsigt og berigtigelse
I henhold til lov om behandling af personoplysninger, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger. Du har også ret til indsigt i hvilke personoplysninger, der er registreret om dig. Såfremt det måtte vise sig, at de oplysninger, som vi har registret om dig er urigtige eller vildledende, kan du kræve at disse berigtiges, slettes eller blokeres.

Såfremt du ønsker at få indsigt i hvilke oplysninger vi har registreret om dig, eller ønsker at disse berigtiges, bedes du rette skriftlig henvendelse til Motorikspecialisten i overensstemmelse med pkt. 1.2.

10. Erstatningsansvar
10.1. Vi fraskriver os i videst muligt omfang ethvert ansvar for skade, herunder indirekte skade og produktansvar, samt for uhensigtsmæssig brug af vores produkter, rådgivning eller øvrige aktiviteter.

11. Lovvalg og værneting
11.1. Disse betingelser er i sin helhed reguleret af dansk ret. Enhver tvist som måtte opstå mellem dig og os skal udelukkende reguleres af dansk ret, dog skal evt. danske lovvalgsregler, som måtte pege på et andet lands lovregler end Danmarks, ikke finde anvendelse.

11.2. Enhver tvist som måtte opstå som følge af disse betingelser skal behandles ved en dansk domstol.

Version
12.1. Disse betingelser er senest revideret den 22. oktober 2020.

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt mig i dag!