Søvn

Har dit barn svært ved at falde til ro? Og når det endelig sker, så er det måske kun 20 minutter af gangen? Eller oplever dit barn “night terrors” og dermed en meget urolig søvn?

Det kan være et tegn på, at din barn kæmper med at sortere alle de sanseinputs, det har fået i løbet af dagen. Måske har der været flere sanseinputs end hvad et barn af dets alder skal udsættes for?

 

Hvordan kan forbedring af sanseintegrationen give bedre søvn?

En god nats søvn starter allerede om morgenen. Hvis dit barn har haft en dårlig søvn, kan det betyde, at der er færre kræfter at give af den efterfølgende dag. Det kan betyde sanseprop i den lille krop, der kan føre til nedsmeltninger og andre udfordringer.

Heldigivis kan et sanseprop opløses og sanseintegrationen styrkes. Dit barn får lettere ved at organisere og prioritere de sanseindtryk, det får i løbet af dagen. Dette vil resultere i forbedringer på flere punkter og føre til, at dit barn falder hurtigere i søvn og får bedre søvnkvalitet.

 

Mere om søvn

I nedenstående video fortæller jeg dig meget mere om søvn. Du kan høre mere om søvn, og hvorfor nogle børn sover dårligt eller uroligt. Her fortæller jeg nemlig, hvad udfordringer med søvn kan skyldes.

Giv dit barn en bedre søvn

Jeg kan give jer nogle redskaber, der hjælper jeres barns nervesystemet med ikke at blive overstimuleret. Det er første trin i arbejdet mod bedre sanseintegration og mere ro i kroppen og hovedet, så barnet får en god nats søvn.

Dernæst vil jeg bruge tests til at finde ud af, hvor der er ubalance og hvor stor ubalancen er. Når ubalancen er identificeret, kan vi sammen arbejde på at skabe balance og lære dit barns centralnervesystem at håndtere sanseindtryk på en ny og forbedret måde.

I kan starte med mit online kursus. Det har til formål at regulere nervesystemet og er til stor hjælp til at forebygge sanseprop. Øvelserne vil hjælpe jeres barn med at give slip på dagens sanseindtryk.