Sanseintegrationstest

Før I tager sanseintegrationstesten, kan I læse mere om, hvordan I ved, om jeres barn har sanseintegrationsudfordringer. I kan altid booke en gratis afklarende og uforpligtende samtale hos mig, så vi kan snakke om det videre forløb. Tag testen og brug nedenstående til at aflæse resultaterne.

 

Mellem 9-15 point

Dit barn har udfordringer med sanseintegration og at kunne sortere og organisere dagens innput. Det skaber uro og utryghed. Når et barn har sanseintegrationsudfordringer, er det et tegn på, at der er kaos og fyldt op i nervesystemet og hjernen.

 

Mellem 15-20 point

Der er en lille mulighed for, at sanseintegrationen driller, og at dit barn har kompenseret med strategier og bruger unødvendig energi på ting. Der skal gerne være flere indikationer på manglende sanseintegration, da det er helt normalt at opleve én eller to af tegnene.

Mellem 20-27 point

Dit barn håndterer hverdagens udfordringer virkelig godt og forstår at regulere sig selv. Dit barn sorterer selv hvilke input/indtryk, der skal være fokus på og organiserer også fint indtrykkene.